Коледа 2021

Дойде време и за любимите на всички коледни фотосесии!

Както всяка година по това време обявявам записванията за тях, а паралелно мисля и работя по новите декори. Надявам се отново да ви изненадам приятно и за запечатаме заедно незабравими спомени от 2021 г.!

Пакетите ще са основно 2:

15 кадъра

Цена – 225 лв. (15 лв. на кадър)

25 КАДЪРА

Цена – 350 лв. (14 лв. на кадър)

Мини пакет 5 кадъра – 100 лв.
Той е допустим само за семейства с 1 дете над 6 години и се заснема само на един декор.
Продължителност – 15 минути.

Коледна сесия в дома на семейството
Тези сесии стартираха миналата година и се оказаха изключително забавни, специални и любими на семействата, защото пресъздават точно техния начин на живот. Заснемат се в работните дни, за предпочитане в по-светлата част на деня и получавате между 50 и 60 кадъра.
Времетраенето е 2 часа
Цена – 350 лв.


  • Всички пакети са валидни за членовете на 1 семейство, без значение броя на децата. Не се допускат придружители
  • Запазването става чрез e-mail, facebook или телефон и се счита за валидно едва след като писмено съм го потвърдила и е заплатен.
  • Заплащането на сесията се извършва предварително по банков път. При необходимост от промяна на часа се предлага нов, в удобно за страните време.
  • Продължителността на сесиите (с изключение на мини пакета) е 45 минути и могат да се използват всички декори с 1 преобличане на децата. Допустими са повече смени на дрехите само при по-големи деца, тъй като при малките това често води до плач, разсейване и съответно проваляне на остатъка от сесията.
  • В студиото не се допускат болни деца, с хрема или „остатъчна“ кашлица, нека ценим взаимно здравето си!
  • Отново предвиждам и опция за външни сесии с декорите от миналата година или просто забавления в снега.
  • В студиото допускам домашни любимци, но само в края на снимачния ден, за да мога да почистя добре след тях, затова моля да ме информирате за това предварително.
  • Не предоставям необработени кадри, а само избраните и заплатените. Допълнителните кадри на всички пакети са на цена 12 лв. на кадър.
  • Отново ще можете да поръчвате календари и фотокниги, информация за цените ще получавате заедно с галерията за избор.

Срокът за получаване на галерия за избор е 14 дни, а срокът за обработка на вече избраните кадри – 10 дни. Миналата година положих огромни усилия и успях да предам всички сесии преди празниците. Ще се постарая отново да го направя, но има вероятност сесиите, заснети след 10.12. да получите за избор и обработени през януари. Между Коледа и нова година не предвиждам да работя.
Ако желаете експресна поръчка трябва да заявите това предварително и сесията се оскъпява с 50%. Срокът за обработка на експресната поръчка е 3 дни.

В галерията по-долу можете да разгледате кадри от заснетите вече коледни сесии :).

https://www.facebook.com/kalinaserafimovaphotographer/koleda