Фотографски услуги

Благодаря, че отделихте време да разгледате страницата ми и сте решили да се доверите на мен за създаването и съхранението на Вашите семейни спомени!

По-долу можете да се запознаете с основните типове сесии и услуги, които предлагам, както и цените за тях. Ако имате желание да заснемем нещо различно от описаното, не се колебайте да се свържете с мен, за да го обсъдим.

Детска фотография

Бременни

Портретна фотосесия

Семейни спомени

Сватбена фотография

Събития


*Важни уточнения:

  • Всички авторски права над снимките остават на фотографа, освен ако изрично и писмено не е уговорено друго. Това означава, че можете да използвате кадрите от Вашата сесия единствено за лични нужди, в т.ч. споделяне в социални мрежи, но не и с цел реклама на продукти или услуги, които предоставяте. Ако желаете са промотирате дейността си с мои кадри, следва да заплатите авторските им права, като цената се определя според целта и каналите за използване.
  • Показването на сесиите, които съм заснела е важна част от работния ми процес, защото така мога да споделям творческите си идеи и Вие откривате своя фотограф в мое лице. В цените си съм калкулирала възможността да ползвам кадрите по свое усмотрение. Въпреки това мога да се съобразя с Вашето желание за конфиденциалност, което оскъпява сесията с 50%.
    Такса конфиденциалност не се прилага за кампания „Коледни сесии“.
    Не заснемам сватби с условие за конфиденциалност.
  • За сесии и събития извън гр. София се калкулират транспортни разходи по 1,00 лв. на километър.
  • Не предоставям необработени снимки под никаква форма. Ако желаете всички кадри от сесията можете да изберете подходящата опция на съответната цена.
  • За експресна обработка до 5 дни + 50% от стойността на сесията.
  • Сесиите се заплащат предварително по банков път.

При интерес, моля изпратете e-mail със запитване за оферта, като опишете каква е желаната от Вас услуга.

Януари 2021