Ваучери

Можете да подарите фотосесия на Ваши близки, като закупите ваучер.

Подготвила съм Ви стилна визия, подходяща за всякакъв повод, но в случай, че желаете, може да се изработи друг дизайн с персонализирано послание, като еднолицева картичка.

На ваучерите се указва вид на фотосесията, пореден номер, срок на валидност и мои координати. Получателят може да се свърже с мен, за да уточним подробностите.

Ваучерите можете да получите в електронен вид или по куриер, а заплащането става с банков превод или наложен платеж.

Моля, преди да закупите или използвате ваучер да се запознаете с начинът ми на работа, записване и обработка, както и да обърнете внимание на срока на валидност. Специално наблягам на това, защото често получателите на фотосесия подарък имат опит с други фотографи и се опитват да ми наложат чужди методи на работа. Ваучерите имат срок на валидност 1 година. Това е достатъчно дълъг период, за да може получателят да се възползва от своя подарък и след изтичане на срока му той става невалиден, освен ако междувременно не бъде удължен. Това може да се случи като получателят се свърже с мен преди изтичане и заплати такса удължаване – 20 лв. на месец. Таксата се заплаща предварително, при запазване на часа по банков път. Не се прилага при вече изтекли ваучери!

Понякога ваучерите се издават за определен вид сесия – ако получателят не успее да се включи в дадена кампания, ваучерът автоматично важи за стандартна семейна сесия като броят кадри се преизчислява спрямо заплатената сума.

При закупуване на ваучер, сесията се заплаща по текущите цени, на които работя и в рамките на първоначалния му срок важи за определен брой кадри. След изтичане на първоначалния срок на ваучера, съществува възможност той да важи за по-малко кадри, ако междувременно са настъпили промени в ценоразписа ми. Тогава заплатената от купувача стойност се преизчислява според актуалните цени и при записване на сесията ще бъдете информирани колко кадъра включва.

Ваучерите важат за коледни фотосесии само при преизчисляване по текущите цени на кампанията с опция доплащане или съответния брой кадри.

Сумите, заплатени за ваучери не могат да бъдат възстановявани. В случай, че получателят не желае да се възползва от подаръка си, може да го преотстъпи на друг, но не и да изисква равностойността му. Неизползването на ваучера в срок също не е основание за връщане на сумата.

Повече информация за провеждането на сесиите можете да откриете в секцията Въпроси и отговори:
https://kalinaserafimova.com/faq/