Ваучери

Можете да подарите фотосесия на Ваши близки, като закупите ваучер.

Подготвила съм Ви стилна визия, подходяща за всякакъв повод, но в случай, че желаете, може да се изработи друг дизайн с персонализирано послание, като еднолицева картичка.

На ваучерите се указва вид на фотосесията, пореден номер, срок на валидност и мои координати. Получателят може да се свърже с мен, за да уточним подробностите.

Ваучерите можете да получите в електронен вид или по куриер, а заплащането става с банков превод или наложен платеж.

Моля, преди да закупите или използвате ваучер да се запознаете с начинът ми на работа, записване и обработка, както и да обърнете внимание на срока на валидност. Специално наблягам на това, защото често получателите на фотосесия подарък имат опит с други фотографи и се опитват да ми наложат чужди методи на работа.
Ваучерите имат срок на валидност 6 месеца, като след изтичане на срока му той става невалиден, освен ако междувременно не бъде удължен. Това може да се случи като получателят се свърже с мен преди изтичане и заплати такса удължаване – 20 лв. на месец. Таксата се заплаща предварително, при запазване на часа по банков път. Не се прилага при вече изтекли ваучери!

Понякога ваучерите се издават за определен вид сесия – ако получателят не успее да се включи в дадена кампания, ваучерът автоматично важи за стандартна семейна сесия като броят кадри се преизчислява спрямо заплатената сума. Ваучери, издадени за различни сесии не важат за коледната кампания! Тези пакети обикновено са с различни условия.

При закупуване на ваучер, сесията се заплаща по текущите цени, на които работя и в рамките на първоначалния му срок важи за определен брой кадри. След изтичане на първоначалния срок на ваучера, съществува възможност той да важи за по-малко кадри, ако междувременно са настъпили промени в ценоразписа ми. Тогава заплатената от купувача стойност се преизчислява според актуалните цени и при записване на сесията ще бъдете информирани колко кадъра включва.

Ваучерите важат за коледни фотосесии само при преизчисляване по текущите цени на кампанията с опция доплащане или съответния брой кадри.

Сумите, заплатени за ваучери не могат да бъдат възстановявани. В случай, че получателят не желае да се възползва от подаръка си, може да го преотстъпи на друг, но не и да изисква равностойността му. Неизползването на ваучера в срок също не е основание за връщане на сумата!

Повече информация за провеждането на сесиите можете да откриете в секцията Въпроси и отговори:
https://kalinaserafimova.com/faq/