КОЛЕДА 2018

Още не съм  се настроила на коледна вълна, но вече много от Вас ме питат дали записванията са започнали, затова бързам да пусна обещаната информация.

Пакети:
Можете да изберете един от следните 2 пакета:

– 15 кадъра – 135 лв.
– 25 кадъра – 200 лв.

Цена на допълнителен кадър – 9 лв.

Получавате само избраните от Вас кадри по дигитален път. Необработени кадри не се предават по никакъв начин.

За редовните семейства: 5 допълнителни кадъра към всеки пакет.

Период на заснемане:
Сесиите ще се провеждат в моето студио или на открито в периода от 05.11. до 16.12.2018 г. и от 07 до 20.01.2019 г.
Между Коледа и Нова година студиото няма да работи.

Срокът за обработка на фотосесиите е 3 седмици, като в общия случай ще са необходими 10-14 дни, за да получите онлайн галерия за избор на снимки и още 10 дни след това за обработка. Ако желаете да използвате снимките за календари, картички и други подаръци, моля да имате предвид както този срок, така и срокът за изработка на допълнителните материали и запазете своя час възможно най-рано в кампанията. Сесиите, заснети след 07.12. ще бъдат предадени готови през януари, освен ако не се възползвате от възможността за експресна поръчка (+50% от цената на сесията).

Заплащането на сесиите се извършва по банков път до 3 дни след запазването на часа, в противен случай той се отменя. В случай, че се наложи промяна, давам следващия най-ранен свободен час.

DSC_4607 copy

Допълнителни условия за провеждане на сесиите
:
1.  Всяка сесия е с продължителност 50 минути. Важно е да дойдете навреме, за да не смущавате семейството преди Вас или да не загубите от времето за Вашата сесия.
2. Всеки пакет е валиден за едно семейство.
3. Болни деца няма да снимам и ще бъдат връщани. Ако детето не се чувства добре, препоръчвам да променим часа на срещата ни, вместо да разчитаме на чудеса и да рискуваме здравето на други хора.
4. В студиото не е позволено снимане с телефон или други устройства. Това ме смущава и нарушава работния процес, затова ще помоля да не го правите.
5. Желателно е на сесията да присъстват само хората, които ще се снимат и предварително да бъда предупредена за техния брой. Декорите ми са направени оптимално за заснемане на деца и семейства с до 3 деца (естествено ако имате повече ще ги съберем), но голям брой възрастни ще ме затруднят.
6. Можете да вземете 2-3 тоалета за смяна на децата и предвидете чисти обувки за всички, които ще се снимат.
7. Преди началото на сесията ще помоля да подпишете декларация за информирано съгласие (ако не сме го уточнили преди това по ел.път), в която ще се описани както условията, така и сроковете на работа.

Още информация можете да намерите в секцията за Въпроси и отговори: https://kalinaserafimova.com/questions_answers/