КОЛЕДНИ СЕСИИ 2017

Ето, че най-светлите празници чукат на вратата и застудяването навън ни кара да се замислим за предстоящите коледни сесии. Те ще стартират от 4 ноември 2017 и традиционно ще продължат до края на м. януари 2018.

Вече започнахме работа по новите декори и много се надявам да Ви изненадам приятно и да Ви харесат дори повече от миналогодишните.

Пакетите, между които можете да избирате са три:
– 10 кадъра – 100 лв. (допустим за семейство с 1 дете, с продължителност 20 минути и цена на допълнителен кадър – 10 лв.)
– 15 кадъра – 135 лв. (продължителност – 50 минути и цена на допълнителен кадър – 9 лв.)
– 25 кадъра – 200 лв. (продължителност – 50 минути и цена на допълнителен кадър – 8 лв.)

Получавате само избраните от Вас кадри по дигитален път, заедно с подарък електронна картичка. Необработени кадри не се предават по никакъв начин. Всеки пакет е валиден за едно семейство.

Специални отстъпки и подаръци за редовните семейства: 10 % отстъпка в цената и бонус кадри (подарък 2 кадъра при избран пакет 1, и 5 кадъра за другите два пакета).
За сесиите в работни дни: 10 % отстъпка.

Часовете за сесиите са през уикендите и в работните дни между 20.11. и 7.12.2017. Между Коледа и Нова година студиото няма да работи.
Срокът за обработка на фотосесиите е 3 седмици, като в общия случай ще са необходими около 10 дни, за да получите онлайн галерия за избор на снимки и още 10 дни след това за обработка. Ако имате намерение да използвате снимките за календари, картички и други подаръци, моля да имате предвид както този срок, така и срокът за изработка на допълнителните материали и да предвидите своя час възможно най-рано в кампанията. Сесиите от последните снимачни седмици на декември ще бъдат предадени готови през първата седмица на януари, освен ако не се възползвате от възможността за експресна поръчка (+50% от цената на сесията).

Заплащането на сесиите се извършва по банков път до 1 седмица след запазването на часа, но не по-късно от 2 дни преди самата сесия. В случай, че се наложи промяна, давам следващия най-ранен свободен час.

Допълнителни условия за провеждане на сесиите:
– Важно е да дойдете навреме, за да не смущавате семейството преди Вас или да не загубите от времето за Вашата сесия
– В студиото не е позволено снимане с телефон или други устройства. Това ме смущава и нарушава работния процес, затова ще помоля да не го правите.
– Желателно е на сесията да присъстват само хората, които ще се снимат и предварително да бъда предупредена за техния брой. Декорите ми са направени оптимално за заснемане на деца и семейства с до 3 деца (естествено ако имате повече ще ги съберем), но голям брой възрастни ще ме затруднят.
– Можете да вземете 2-3 тоалета за смяна на децата и предвидете чисти обувки за всички, които ще се снимат.
– Ако детето не се чувства добре, болно е или има друг дискомфорт, препоръчвам да променим часа на срещата ни, вместо да разчитаме на чудеса. От опитът ми мога да заявя категорично, че снимките няма да се получат такива, каквито желаете, а рискувате моето здраве и това на следващите посетители и моето семейство.

Още информация можете да намерите в секцията за Въпроси и отговори: https://kalinaserafimova.com/questions_answers/