Коледни фотосесии 2020

Ето, че дойде време за поредната доза коледни емоции и вълнения!

Коледната кампания ще се проведе отново в периода ноември 2020 – януари 2021 (макар че миналогодишните коледни сесии продължиха до март).

Традиционно в този период снимам през цялата седмица с много по-интензивно натоварване и не смогвам с по-кратки срокове, така че отново важи правилото – сесиите, заснети през ноември ще получите преди празниците, а тези от декември – започвам след това (освен в случаите на експресна поръчка).

Пакетите ще са 2, като цените за м. ноември ще са:
– 15 кадъра – 150 лв. в работни дни и 170 лв. през уикенда;
– 25 кадъра – 225 лв. в работни дни и 260 през уикенда.

Допълнителен кадър при всеки от пакетите – 9 лв.
През м. декември важат само цените за уикенд.

NB! Специален подарък за всички семейства, с които сме се виждали повече от три пъти – за вас важат само цените за делничен ден.

При желание за експресна поръчка + 50% от стойността на пакета.

Сурови кадри не предавам под никаква форма, а готовите снимки получавате в електронен вариант с линк за теглене. Предлагам отпечатване на хартия, различни календари или албуми, както и фотокниги, които ще получите подробно описани с линка за галерията.

Продължителността на сесиите е 45 минути, за да имам време за дезинфекция преди следващото семейство. Моля в студиото да идват само хората, които ще се снимат – родителите и децата от едно семейство, и да избягвате придружители, които да помагат. Всеки, който не е застанал пред обектива трябва да носи маска, за да пазим взаимно здравето си. Под никакъв предлог няма да снимам деца с хрема или кашлица в студиото. В такива ситуации можем да правим външни сесии 🙂

Тази година декорите отново ще са три, предвиждам и коледни сесии на открито – сред борове или в снега, когато се появи.
Декорът със стълбите от миналата година, който е фаворит на всички семейства и на мен самата, остава в студиото, но ще има нов облик, с различни цветове и декорации. Другите два все още ги обмислям, единият ще е сиво бял, любима моя комбинация, а третият ще е изненада. Ще ги покажа няколко дни преди началото на снимките, когато са финално готови.
Обмислям два варианта за външен декор, ще ги споделя веднага щом изкристализират.

Ще се радвам отново да съм Вашият семеен фотограф за Коледа!

Очаквам ви!
Калина